Vánoční výstava

Vánoční výstavu zpestřilo vystoupení dětí i pěvecký výkon Anny Gálisové

20

O vánoční výstavě v Chodové Plané informoval redaktor Tachovského deníku Antonín Hříbal. Jeho článek z 10. prosince 2017 si lze přečíst ZDE. V něm si lze prohlédnout i zajímavou fotogalerii a video. Celý text (bez fotografií) naleznete také níže.

 

 

*      *      *      *      *

 

Vánoční výstavu zpestřilo vystoupení dětí i pěvecký výkon Anny Gálisové


Chodová Planá. Betlémy, svíčky, ozdoby, andělé a mnohé další rukodělné výrobky zaplnily v pátek a v sobotu stoly v přísálí chodovoplánského kulturního domu.


Tradiční vánoční výstavu uspořádalo Občanské sdružení pro obnovu Tepelského regionu (OSOTR). K vidění byly vánoční dekorace vytvořené místními dětmi, žáky několika škol a také dospělými. V sobotu odpoledne vystoupily děti školy v Drmoulu s připraveným téměř hodinovým pásmem písniček a říkánek na vánoční a biblické téma, kterému odpovídalo i stylové oblečení a dlouhotrvající závěrečný divácký potlesk. Svůj talent a pěvecký um předvedla teprve dvanáctiletá Anna Gálisová, která zpívala operní árie starých mistrů. Rozhovor s talentovanou zpěvačkou najdete v některém z příštích vydání Tachovského deníku.


Pořádající občanské sdružení se také stará o obnovu kostela v Boněnově. Návštěvníci vánoční výstavy měli také možnost přispět na tuto památku.