Regent č. 2/2019

Červnový chodovoplánský občasník REGENT přinesl zprávu předsedy OSOTRu Roberta Gálise o činnosti spolku. Zmínil v ní úspěšnou velikonoční výstavu a pozval všechny zájemce na srpnový den plný her pro děti. Celý text zveřejňujeme i níže.

 

*     *     *     *     *     *     *

 

OBČANSKÝ SPOLEK PRO OBNOVU TEPELSKÉHO REGIONU

 

Občanský spolek pro obnovu tepelského regionu (OSOTR) uspořádal v dubnu letošního roku další úspěšnou velikonoční výstavu. Opět jsme ji uspořádali ve spolupráci s místní základní a mateřskou školou, dětské exponáty vždy potěší. Poděkovat musím i všem ostatním vystavovatelům - ať těm, kteří nám zůstávají po léta věrní, tak těm novým. K vidění byla opět řada velmi zajímavých předmětů - velikonoční dekorace, řehtačky, domácí perníky, bižuterie, ručně vyráběná mýdla, domácí med a další včelí produkty atp.

 

Samozřejmě chystáme i další akce, tou nejbližší je také již tradiční den plný her pro děti, který se letos uskuteční v sobotu 31. srpna 2019 od 10 do 15 hodin. Vše se bude opět odehrávat na nádvoří zámku v Chodové Plané. Děti se mohou těšit na řadu soutěží i jiných zajímavostí, např. na oblíbenou jízdu na kárách a na ponících, jako obvykle nebude chybět střelnice a jako vždy budou pro děti připravena jednotlivá stanoviště se zajímavými úkoly. Na start (v bráně do areálu zámku od hlavní silnice) se lze dostavit kdykoli mezi 10. a 14. hodinou.

 

Aktuální informace o činnosti OSOTRu a jeho akcích najdete na našich internetových stránkách (http://osotr.cz).

 

Robert Gális, předseda OSOTR